(¯`·._©~F&Z Digital Eyes~®_.·´¯)

By: FAZIZAID

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]
Thursday, 22-Nov-2007 17:00 Email | Share | | Bookmark
Thanksgiving Dinner at Jum & Kay Ree (and Jacob)

look at the size of the turkey (16 lb)
looks so yummy
Jacob pun nak
View all 42 photos...
Jum invited us for dinner at their house. Turkey was the main course and Zaid was given the honor to carve the turkey. Thanks for the delicious dinner guys . Boleh tapau bawak balik lagi




What we like about thanksgiving?
1 - There will be no school for 3 days (Wed thru Friday)
2 - The mother of all sales will follow the day after, thus people call it Black Friday (shopping lagih)
3 - Christmas trees will be lighten up from today onward.
4 - A lot of baking goods, housewares & kitchenwares will be available and cheap . (so beli sekarang, untuk digunaka pada hari raya nanti)


Read the history of Thanksgiving HERE


Tuesday, 20-Nov-2007 00:00 Email | Share | | Bookmark
FALLing in love again

jendela
bulan dan pokok botak
pokok yg belum botak
View all 21 photos...
Can't help it, but I just love autumn. But this won't last long as there a few trees without leaves already. Fall season is definitely here.




This week, we cleaned up Ezra and Danial's rooms. Still not finished yet. Don't know what to do with their clothes. Few years back they loved to wear those big jeans (where they wore the jeans below their butts) and big size t-shirts (to cover the boxers as a result of those jeans which they wore below their butt) . Now, they dress like "normal" people.



Aizad went for his hair cut. Nampak cute pulak


Monday, 12-Nov-2007 00:00 Email | Share | | Bookmark
FALL in love

 
 
 
View all 34 photos...
The leaves change their color so fast. Most are either red or bright yellow. I think this is the peak of fall season and after this everything will turn to brown then all of the leaves will fall. No more beautiful sight. Remember that I told you it was cold last week? Not anymore! The cold wave went away and the weather is very pleasant and nice. Dang!.. I just bought a long coat and now it's not cold anymore. Anyway, it was a good bargain. The coat was on sale!! 50% off then another 20% off !! Cepatlah winter, so boleh melaram dengan kot baru... tak apalah, kira baju raya hajilah tu

Last Friday, we went to watch the high school football match between ours sons' school and North Gwinnett. Ezra and Danial are in the team. The stadium was packed with supporters from both schools. It was a good match and our team won the match (24 - 14). GO BLUE DEVILS

Saturday was a dentist day . Danial and Ezra had their teeth cleaned; and Zaid had his teeth deep-cleaned Habis semua celah gigi, dalam gusi dentist tu korek dan cuci, sampai kena bagi injection suruh numb dulu, lepas tu kena makan pain killer. Kesian member, tak boleh makan benda pejal dalam sehari

Minggu lepas juga I sibuk dok mengemas balik baju2 summer untuk simpan dan keluarkan baju winter. Dalam dok mengemas tu, asingkanlah baju yg dah tak muat semua untuk bagi kat salvation army or goodwill. Banyak jugak yang "kena derma". Sekarang, semua closet dan kosong dan bersih, sedap sikit mata memandang . Bila dah kosong nih, rasa macam tak cukup baju pulak (hint hint kat cik abang)




Thursday, 8-Nov-2007 00:00 Email | Share | | Bookmark
Autumn in My Heart

 
 
 
View all 9 photos...
Quote:
when some leaves changed their colors
other would prefer to stay the same




Ya Allah... sejuknya suhu lately. Siang sekitar 50 (F), malam pulak bawah 30 (F). Bawah suhu beku... melambunglah bill letrik bulan nih sebab dah kena pasang heater. Ni belum masuk winter lagi nih.. nak kena cari jeket barulah kalau macam nih


Saturday, 3-Nov-2007 14:00 Email | Share | | Bookmark
Hallo-Raya @ Shah's

sampai2 derang dah habis cucuk satay
Shah guna hair drier nak bagi cepat arang terbakar
nanti masuk you-tube
View all 47 photos...
Rasanya, ni last open house untuk ini tahun. Unless esok ke lusa ke ada orang (ehem ehem mpok Leni) mau ajak kita datang makan2.
Kali ni giliran Shah pulak buat open house. Punyalah banyak satay dia buat, dan sedapnya tidak terperi.
Dah lama sangat tak makan satay sesedap nih Bukan setakat satay, dia masak lodeh sekali. Adoi, rugi sangat pakai corset tadi .
Ramai jugak yang datang termasuk tetamu dari Alabama.




Untuk bawa ke rumah Shah, I baked cupcakes (resepi dari Roy).
Dulu tak sempat nak buat masa Raya at my house.




Bestnya Raya kat rumah Shah kali ni sebab masih ada lagi bau2 Halloween
Nak masuk jer kena selak sarang labah2.




Kami Happy Sokmo


[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net