(¯`·._©~F&Z Digital Eyes~®_.·´¯)

By: FAZIZAID

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 6-Sep-2008 00:00 Email | Share | | Bookmark
6 Ramadhan

kumbang
bunga apa tah
spyder
View all 6 photos...
Juadah berbuka hari ini & gambar dari laman





Monday, 1-Sep-2008 00:00 Email | Share | | Bookmark
Ramadhan 1

 
 
 
View all 6 photos...
Nak wish you all Happy Ramadhan Mubarak
Semoga ibadah kita diberkati Ilahi.




Bila berPaRam tu ingat2lah kami kat sini yang kena masak sendiri ni ya?


Friday, 8-Aug-2008 21:09 Email | Share | | Bookmark
Bunga Raya

 
 
 
View all 9 photos...
Seronok sangat bila pokok bunga raya yang kami tanam depan rumah dah berbunga. Last year dok dalam pasu, tapi macam malas jer nak hidupppp... ni bila dapat tanah bukan main merah lagi mak ngah



Gamaknya pokok ni nak celebrate merdeka day kot this year


Saturday, 2-Aug-2008 00:00 Email | Share | | Bookmark
Roses

 
 
 
View all 6 photos...
a gift from Jum



thanks, Jum


Sunday, 27-Jul-2008 00:00 Email | Share | | Bookmark
Laksa Johor Panjangkan Umor

spaghetti
ulam2, sambal belacan
kuah laksa johor
View all 28 photos...
Happy Birthday, Abang !!




Selalunya, dia yang terperanjatkan I buat parti birthday terkejut, kali ni I pakat ngan Jum pulak terkejutkan dia. Baru tahu, bukan senang nak organizekan surprise event nih. Tapi legalah dia tak syak sampai Jum bawak kek birthday turun. He he he. Suka tengok muka member blushed


[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net