(¯`·._©~F&Z Digital Eyes~®_.·´¯)

By: FAZIZAID

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 19-Jul-2008 00:00 Email | Share | | Bookmark
mee karee

 
 
 
spaghetti actually


Wednesday, 16-Jul-2008 00:00 Email | Share | | Bookmark
Yellow

: 1 :
: 2 :
: 3 :
View all 10 photos...


Saturday, 12-Jul-2008 00:00 Email | Share | | Bookmark
Facebook

breakfast
3 sekawan
group hug
View all 27 photos...
Time flies very fast...
Sedar tak sedar tetamu2 yang datang bertandang, dah nak balik kampung halaman masing2. Seronok sangat bila dapat berkumpul ramai2 dengan geng2 yang satu kepala. Tapi bila nak say good bye tu rasa sedih jugak sebab who knows when we will meet again. Yelah, derang ni bukannya dok belakang rumah jer. Jauh uols.




Fairul pun dah start kerja. Pun jauh jugak.. adalah 9 jam perjalanan.. eh perkeretaan.. Same day Din & Baya balik WI, Fairul pun balik ke tempat dia jugak. Dani temankan perjalanan dia sebab senang nak angkut barang pindah masuk rumah baru. Papa dia hadiahkan dia Plasma TV 42".. seronok member Roy pulang kampung beberapa hari selepas tu. Thanks Roy for everything ... eh serai, dan ulam2 that you semai dah bercambah dan berpucuk, tau.. Kirim salam kat Jay, OK



So kami yang tinggal ni teruskanlah perjalanan hidup seperti biasa. Ada lagi banyak barang yg belum di unpacked. Closet still full of clothes - unhanged, unfolded. Have to improve my skills in tanam menanam also



Oh ya.. watched movie "wanted".. sampai termimpi2 jadi Angelina Jolie .

Yesterday my uncle called and he asked "where's your facebook?" I said "huh?!"
He said "yelah.. kami semua ada facebook.. where's your?"
So cepat2 create a facebook. Ingatkan mendalah ni untuk youngsters jer macam my son2, rupanya.. my auntie ngan uncle pun ada... adoi.. ketinggalan zaman betullah I ni... my sons siap pesan, don't put comments on their facebooks... ha ha ha...


Saturday, 5-Jul-2008 00:00 Email | Share | | Bookmark
Eat Satay on Independence Day

 
 
 
View all 51 photos...



Happy 4th of July, America




Tengah2 bakar satay, hujan pulak turun. Terpaksa alih grill bawah patio


Thursday, 3-Jul-2008 00:00 Email | Share | | Bookmark
Makan Nasi Kerabu Di Hari Rabu

 
 
 
View all 42 photos...
Dah lama sangat tak buat nasi kerabu biru tu.
Kebetulan ada permintaan dari Roy, so buatlah.
Dah makan kenyang semua tiba2 anak tanya where's the fishy cracker thingy...(keropok ler tu).. baru teringat stok dah habis, ayo yo.. kena order dari Malaysia nih





Dah habis makan baru teringat... eh, gambar nasi kerabunya mana???


[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net