(¯`·._©~F&Z Digital Eyes~®_.·´¯)

By: FAZIZAID

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 17-Apr-2008 00:00 Email | Share | | Bookmark
~heLLo~

ATL Airport
so nice to be here again ;)
hi y'all...it's been a lil bit over a month since I posted an entry here. Been very busy lately with works and stuff. Would like to thank you to all of you for the birthday wishes and for keep coming to my fp


Sunday, 9-Mar-2008 00:00 Email | Share | | Bookmark
Spring Forward

tersengih ler apa lagi
ngan Jacob
kek birthday
View all 19 photos...
I totally forgot that today we have to set our clock to one hour ahead. Woke up at normal hour, did this and that and suddenly Fairul went to fix the clock on the wall? Is it broken? No, it's DST today.... Man.... there goes my precious one hour today....

Anyway, yesterday was fun. Firstly because it was snowing in the morning. Not a whole lot... but still...we got snow again. Then Zaid asked us to go to Jum's house. Rindu kat Jacob.. lama tak tengok dia. Hari tu dah borak ngan Jum, and remembered she said that she's going to a friend's wedding later that day (yesterday). So tak sedap hatilah nak gi rumah dia sebab dia sure sibuk weekend2 nih. Alah.. kejap aja, kata Zaid.

So around 1:00 pm gituh, bertolak lah kami. Memang sejuk hari tu.... dengan anginnya. Lepas tu teringat, eh takkan nak bawak tangan kosong jer? So singgah supermarket kejap beli buah tangan. Sampai rumah Jum around 1:35 pm... sampai aja rumah dia tengok keter Fairul dah ada situ. Tekan lah loceng berkali2... tak berjawab.. tekan lagi. Kita ni sejuk nih... bila pintu buka, kami pun masuk... Nak tahu apa berlaku?

Surprise !! Bartuah betul derang ni. Buat surprise birthday party pulak. Siap pakai topi birthday lagi. Nasib baik jantung ni kuat lagi... kalau idak sure tergolek pengsan kat situ .Ni siap ada kek, lilin yang menyanyi2 lagi



Alahai, thank you Jum, Kay Ree, Roin and Jacob.
Thanks to you visitors of this fotopages jugak yang wished me Happy Birthday dalam entry yang lepas




Jacob dah makin besar dah !!

Lepas makan semua, kami watched movie Martian Child. Sedap gak citer tuh. Zaid pulak sibuk dok check keputusan Pilihanraya yang ke 12 kat iPhone dia. Sekali dia bersuara... BN tak dapat majority 2/3!! Lepas tu, Kelantan kekal bawah PAS, lepas tu Kedah jatuh ke tangan PAS!, BN terlepas Penang (bukan Pak Lah orang Penang ke?)..... Selangor.... Perak..... Samy Vellu kalah !?! Shahrizat kalah !?! Dalam hati, teruk sangat ke Malaysia bawah BN this time? Our schoolmate yang bertanding kat Machang pun kalah .. yang bertanding kat Kulim ngan Gelang Patah pun kalah Nasib baik yang bertanding kat Jerlun menang Tahniah pada yang menang tu... yang kalah tu, check and recheck lah balik. Jadi wakil rakyat ni, tugasnya mewakili rakyat, bukan orang lain........


Saturday, 1-Mar-2008 00:00 Email | Share | | Bookmark
Happy Birthday to me

birthday card from him
cute teddy from him
birthday rose
View all 12 photos...
How many candles?

For one, we really have not celebrated my birthday yet as Zaid is not feeling well due to flu. SO I tak tahu berapa candle untuk birthday kali ni . Dia suruh jugak I ngan anak2 tiup candle, tapi tak syoklah bila filir balik, kita dok makan kek, dia dok terlantar atas katil. Bila dia dah sihat nanti kita raikan lah sama2. Kesian kat Ijat jer yang dia dok tanya banyak kali bila boleh makan kek. Dia tu memang hantu cheese cake

Yang kelakarnya pasal birthday kali ni, dia tempah bunga suruh deliver kat rumah, kononnya nak surprise me. Kononnya bila I balik rumah, bunga dah ada atas meja, tapi yang deliver bunga tu, sesat barat. Masa tu Zaid gi klinik. So delivery guy tu called rumah tanya direction, kebetulan I yang angkat tepon tu. Orang tu storylah ada bunga nak hantar ni, nak direction. So I pun tercenganglah... bunga apa.. then baru teringat yg hari ni birthday I . Oklah tu kira surpriselah jugak



Edited:

So beberapa jam lagi hari akan bertukar menjadi 2hb Mac. Hubby dok hint2, tak suka ke kek yg dia bagi.... tak nak birthday presents ke? Eh ada present lain ker? Ingatkan card, bunga ngan teddy bear jer . Fairul pun macam ada beli something tu. So cepat2 comelkan diri, pakai bedak, lipstik semua nak tiup candle. Dani pulak sibuk dok decorate cheese cake tu, supaya tak nampak plain. So tepat jam 11 malam, maka kami pun tiuplah lilin. Aha.. kami... sebab memang tak kan ada can nak tiup lilin sendiri2.. anak2, nak2 si Ijat sure terkam lilin tu dulu

Lepas tiup lilin maka hubby dan anak2 pun bagilah hadiah memasing.... Dah habis belek presents badan ni pulak rasa seram sejuk... aiiii dah berjangkit flu dari hubby ke? . Oh ya, 2 hari sebelum birthday, my friend kat Atlanta ni ajaklah gi spa korea. Lulur badan, gitulah kaedahnya... urut sana sini best jugak. Bila time nak bayar, dia kata it's on me, birthday gift for you. Alahai.... terhary pulak rasa



Monday, 18-Feb-2008 00:00 Email | Share | | Bookmark
Sunset

above the clouds


sorry... been very, very busy lately


Thursday, 14-Feb-2008 00:00 Email | Share | | Bookmark
Kepadamu Kekasih

shopping V-card
untuk kekasih ku ;)
tengok cookies ni, tingin pulak... terus beli..
View all 9 photos...
Kepada you all yang sedang berkasih,
Selamat Hari Kekasih







Kepada adindaku Zarina (Moon), Happy Birthday


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net