(¯`·._©~F&Z Digital Eyes~®_.·´¯)

By: FAZIZAID

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 31-Oct-2007 20:00 Email | Share | Bookmark
Halloween '07

 
 
 
 
 
 
 
kita org punya jacko
ngan pak dia pun dia main trick or treat :D
 
 
 
Happy Halloween
Halloween Goodies
dia takut nak ketuk pintu rumah nih :D
Seperti tahun2 sebelumnya, Aizad akan pergi trick o treat kat neighborhood kat sini.
Memula dia janji dengan 2 kawan sekolah dia, tapi sampai 7 lebih, tak sampai2.
So terpaksalah ibu dan ayahnya meneman si bongsu ni merayap malam2 dari rumah ke rumah.
Tak seperti biasanya, tahun ni agak suram sikit sambutan halloween ni.
Tak banyak rumah yg hias itu ini.
Ijat kali ni nak jadi one of the Clone Trooper, so gi lah cari menda alah tu dekat Target.
Nasib baik on sales (30%), lepas tu ada koyak sikit kat topi tu so dapat lagi 10% discount




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net