(¯`·._©~F&Z Digital Eyes~®_.·´¯)

By: FAZIZAID

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 3-Nov-2007 14:00 Email | Share | Bookmark
Hallo-Raya @ Shah's

sampai2 derang dah habis cucuk satay
Shah guna hair drier nak bagi cepat arang terbakar
nanti masuk you-tube
potong ketupat
shah bakar satay
minuman
posing depan cupcakes
food warmer
posing dgn cik abang kita pulak
Ben yg cute
candies, anyone?
bila nak ambik candies, tangan ni tangkap tangan kita
Bashir datang
F&Z dengan spider web
cupcakes
cookies
dari VA
dari Betawi
yummy
yum yum
yummy sangat2
dah start makan
makan lagi
want some?
Fairul & Imam
Fairul & Imam lagi
me & Hani
spider
ibunya Leni
Yusof & Leni
Am & Imam
gadis2
Nina & Mak Cik
Hani dgn muffinya
promosi barangan Adabi
dgn Anisa
sesi ramah mesra
Arip & geng makan2
group photo dalam rumah
sesi ramah mesra lagi
memang tak kering gusi, kan Leni
ketawa..... aja
Leni dgn posing mautnya
Ben neneng
jom makan satay lagi...
No.. this is not cupcakes with tits !! :))
group photo kat patio
Rasanya, ni last open house untuk ini tahun. Unless esok ke lusa ke ada orang (ehem ehem mpok Leni) mau ajak kita datang makan2.
Kali ni giliran Shah pulak buat open house. Punyalah banyak satay dia buat, dan sedapnya tidak terperi.
Dah lama sangat tak makan satay sesedap nih Bukan setakat satay, dia masak lodeh sekali. Adoi, rugi sangat pakai corset tadi .
Ramai jugak yang datang termasuk tetamu dari Alabama.




Untuk bawa ke rumah Shah, I baked cupcakes (resepi dari Roy).
Dulu tak sempat nak buat masa Raya at my house.




Bestnya Raya kat rumah Shah kali ni sebab masih ada lagi bau2 Halloween
Nak masuk jer kena selak sarang labah2.




Kami Happy Sokmo


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net