(¯`·._©~F&Z Digital Eyes~®_.·´¯)

By: FAZIZAID

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 3-Dec-2007 19:53 Email | Share | Bookmark
Enak, Buk

Aizad is ready to go
says buh-bye to his bro, Fairul
sampai, satay dalam proses pembakaran
Ibunya Leni tengah bakar satay
dair jauh dah bau
tetamu
tanpa flash
hidangan di meja
sempat I buat ketayap...
Sabtu lepas, kami jalan2 ke rumah itunya mpuk Leni. Kami makan satay. Satay Padang. Sedapnya... Terimas, mpuk kerana sudi2 ngajak-in kami (betul ke grammar batawi nih ). Enak2 ngobrol, sampai lupa ambik itu photo banyak2.



Ramai jugak yg Leni jemput. Ada yg tak pernah jumpa since last year. Ye lah.. masing2 sibuk. Antara perbualan yg kami bualkan ialah pasal membesarkan anak2. Antara soalan atau more to kenyataan (statement) yg diajukan pada ku ialah, "Fazi, you tak boleh latih anak2 you dari kecik lagi ke.......... bla bla bla" I said dalam hati 'Hello... you don't know me and my family, camana you boleh keluarkan kenyataan sedemikian rupa? Dari siapa you tahu pasal I and my family? Siapa yang bawak mulut yg lebih luas dari mulut tempayang pecah ni, memang tak ingat akhiratlah nih'... tapi yg keluar dari mulut I, "I have no problems with my kids".. dan dipersetujui oleh Hani.... The fact is, I ni bukan jenis suka mengadu kat orang pasal hal dalaman rumah tangga. Tapi ada jer yang suka buat cerita

Itulah cerita kali ini.....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net