(¯`·._©~F&Z Digital Eyes~®_.·´¯)

By: FAZIZAID

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 5-Dec-2007 18:06 Email | Share | Bookmark
Sukanya Dia.....

Aizad
Danial
Ezra
baya ngan amir
aina
amir ngan aina
macam citer fanaa pulak si aina nih
ewah...
kuat angin, sampai terbang muffler dia
amin
wah... kontrol macho
perang sedara
 
amir
 
 
 
Din
ramai2.. kenangan nih..
rajin pulak derang cuci keter nih :D
amir & din
jalan elok2... ikut barisan
amir & baya
ranting
eh.. tukar baju ke awak?
 
sejuk sangat ke?
aina
Baya & Din
masa tunggu bas nak gi sekolah
gurau senda
senda gurau
seronok jadi bebudak
chicken alfredo
Hari tu, masa tengah main masak2 Chicken Alfredo, Baya ding-dong kat YM, mengkhabarkan berita gumbira yg kawasan2 yang sewaktu dengan depa telah dilanda snow. Tumpang seronok I mendengarnya. Yelah, kawasan2 yang sewaktu dengan I ni, bukan setakat snow, hujan pun tak nak turun walaupun kekadang suhu jatuh pada paras beku. Temperature kat sini agaknya dia ikut climate saham kot. Kejap naik, kejap turun




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net