(¯`·._©~F&Z Digital Eyes~®_.·´¯)

By: FAZIZAID

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 12-Dec-2007 20:50 Email | Share | Bookmark
Macam-macam

anak ku yg asyiklah dengan game dia
kat rumah Nina
gumbo
Leni
Mak Leni
Gumbo ngan mexican rice
bbq ribs
makan2
ni masa kat sekolah Ijat
l*dah k*l*ng
cokelat
kuning
hijau
cara2
hasilnya
masa ni tengah check resepi kat laptop
saksi2 prosecutor - tunggu turn masuk beri keterangan
nasi & ikan percik...
Sedar tak sedar, dah 4 tahun kami berkecimpung dalam fotopages nih.
Yes... Dec 7 is our FP anniversary. Kejap jer rasa.
Would like to Thank You guys for keep visiting this fotopages


Last Sunday, we went to Phil and Nina's house. Apa lagi kalau buka untuk makan2 . Phil masak ribs BBQ, Nina dengan murtabak mini, mexican rice and gumbo.. wah... southern habis hari tu. Thank you ya, Nina and Phil Ingat nak bawak kek lapis lidah k*l*ng, tapi nampak macam tak berapa menjadi, so jamu anak2 jer makan.



Few days back, Zaid went to the court. No.. no.. no... bukan nak file saman fitnah pada sesiapa yg suka bawak mulut tu buat fitnah tu (ikutkan hati memang nak saman sangat - saksi pun ramai, tapi sabar jer lah... lenguh dia bercakap nanti, berhentilah tu), tapi sebagai witness pembunuhan yg berlaku awal tahun ni. No.. no.. bukan yang suka buat fitnah tu yang kena bunuh, ni entah sapa2 tah.. padahal kami tak ada pun kat tempat kejadian tu pada masa tu.



Ayway, masa dok tunggu kat luar kamar perbicaraan tu, Zaid cerita ada sorang pak cik mat saleh ni datang gesel2... (lempang kang), sambil cakap "I know what you've been through... it's not easy to be here today... bla bla bla..." ingatkan dia nak apa pulak padahal Zaid tak ada rasa apa2 pun masa menunggu except boring giler sebab kata kul 10 pagi, kul 3 petang baru masuk beri statement, rupanya, dia ni paderi yang nak suruh orang gi gereja dia. lerrr... Zaid cakaplah kat paderi tu yg dia ni, Islam, tak gi church. Mulalah pakcik ni korek sana sini nak tahu lagi... siap tanya nama, datang dari mana, belajar kat mana semua... So cakaplah nama sekian2... dia pun cakaplah tak pernah nama yg macam tu, cakap belajar kat sekian2 U dulu lepas tu datang sini balik untuk kerja. Dia pun tanyalah, kat malaysia tak ada U ke? Zaid pun cakaplah, U banyak tapi tak cukup sebab rakyat malaysia semua pandai2 .. so pak cik tu pun beredarlah dari situ....

Sekianlah cerita untuk minggu ini

Tambahan : Baru dapat CD terbaru Siti.. so far yg sedap lagu Hati jer..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net