(¯`·._©~F&Z Digital Eyes~®_.·´¯)

By: FAZIZAID

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 19-Dec-2007 00:00 Email | Share | Bookmark
Happy Eid '07, Merry X-mas '07 & HNY 2008

 
 
snowballs
 
 
Tart Nenas
Sini Raya hari Rabu, 19hb Disember, 2007.
Tak beraya mana pun sebabnya budak2 tengah sibuk exam.
Minggu depanlah Raya sebab budak2 dengan paknya cuti hujung tahun
Rasa nak pergi berjalan pulak... tapi ke mana ya?
So kalau lama tak update FP ni maknanya, I gi jenjalan lah tu....




Untuk Raya Haji ni I buat 2 kuih jer... snowballs (sebab dah nak masuk winter and snow tak turun2) dengan Tart Nenas (pada yg wonder why tart I kaler merah; jawapannya, I suka merah )


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net