(¯`·._©~F&Z Digital Eyes~®_.·´¯)

By: FAZIZAID

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 2-Jan-2008 00:00 Email | Share | Bookmark
Kembara II - at the destination

bunga2 atas meja tuan rumah
Amir
Amir & Amin - main PSP sementara tunggu kami sampai
Aina baca buku citer
Makanan atas meja
sedang terhidang menunggu kami
dah sampai dah - eh ada snow
Aina
Buka pintu van
hi
eh mak kau - licin nak jatuh
snow kat tayar
bukak trunk
pilih mana nak bawak masuk dulu
Baya suruh posing kejap
Danial with Aina
Zaid
turun balik nak ambik benda lain
Aina
Dani
Aizad & Amin
tayang iPhone
peluk2 sayang
tak sedar ada orang ambik gambar
Ezra & Dani - muka penat
jom makan
derang ni tak nak makan lagi kot - borak2 dulu
sedap - nak sikit?
foods
shroom
kuih bomb
roti jala
donuts
Happy Birthday, Baya !!
After traveled for almost 15 hours, we arrived at Deen & Baya's house. Thanks to GPS, it made our trip a little bit easier. iPhone Zaid pun banyak membantu nak2 bila nak tahu berapa suhu kat tempat yang kami nak tuju nanti. It was one-nish in the morning. Their kids were still awake. Seronok nak jumpa kami kot sebab tak jumpa for almost 6 months after they moved from Georgia.

Masa on the way to kami nampak ada kesan2 snow kat bahu2 jalan. Mengikut kata derang, siangnya hujan, so semua senow yang ada dah kena cuci, cuma tinggal yang degil2 aja. Alamak, tak merasa snow ke kami nanti? . Tapi makin ke utara kami pergi, masih ada jugak lagi snow/ice kat jalan raya. Licin jugak. Sampai kat area perumahan derang, Deen dah standby tunggu kat selekoh sebab GPS tak boleh detect exactly kat mana rumah derang (kawasan baru so tak masuk dalam map GPS lagi). Nampk Deen so just follow his car to his house. Sampai aja Baya dah standby dengan camera D-40nya... flash sana flash sini rasa macam celebrity pulak .

Masuk aja dalam rumah terkejut beruk kami sebab banyak sangat makanan atas meja. Patutlah masa on the way tadi Baya asyik called aja tanya kat mana sebab dia takut dia tak sempat 'bersiap'. Rupanya dia main masak2. Terima kasihlah sebab kami memang lapar. Bekalan yang bawa, sampai setengah jalan dah sejuk dah. So lepas rehat kejap, makanlah kami bersama2 dengan tuan rumah. Lepas makan dan bila makanan dah digested semua, kami pun tidorlah.....




Kalau you all nampak ada kek atas meja tu, sebenarnya on the day kami sampai tu adalah hari jadi Baya.... so here it is again, Baya... "Happy Birthday, to you !!"


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net