(¯`·._©~F&Z Digital Eyes~®_.·´¯)

By: FAZIZAID

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 4-Jan-2008 00:01 Email | Share | Bookmark
Kembara IV - First time Sledding

on the way there
dah sampai
posing2 dulu
Baya & Amir
Amin & Deen
Aizad & Dani
paparazzi
mamarazzi
Aina
bergurau senda adik beradik
main baling2 snow
dah ready nak gelongsor
laju jer derang ke depan
Baya pun lagi laju dari I
Kutip snow
sembunyikan muka
amir
baya
I
laki I
Aizad
Amir
Nak balik dah
no no no.. not at me
last sekali, posing ngan baya sebelum balik
Next kami bercadang untuk main sled kat Valley Park. Snow yang fresh masih belum turun jugak so Deen kata, tempat tu mungkin licin (icy). Tapi kami pergi jugaklah kot2 boleh main.

Bebudak dah ready dengan all the gears nak main sled tu. Semua pakai tebal sebab masa tu memang bawah zero (celcius) degrees. Sampai saja sana, turun keter, kami yang dari Georgia ni menggeletar sejuk. Nak jalan pun susah sebab kasut kami bukan untuk jalan atas ais. Nak kena beli baru ke? Tak lah kot... kira kita2 ni jalan lahan2, pimpin tangan suami isteri macam orang yang tengah kemaruk bercintalah kaedahnya. Tapi yang tempat curam tak lah kami lewati, nanti jatuh dapat kemaluan besar , sakit totot nanti.

Oh ya sebut pasal sakit ni, si Dani dia ni sakit belakang akibat main football. Dah siap MRI bagai dah... tapi bila dapat main sled, wahhh bukan main lagi ligatnya... Bila tanya tak sakit ke, jawapan macho nya "I have to suck it up, Ma".. menjawab pandai, masa mengerang sakit, kita jugak yang susah Amin & Aina memang terrerlah main sled sebab derang dah biasa... BTW, I tak main... tunggu next timelah. Lagi pulak, lepas tu nak cuba tempat lain pulak kot2 selamat untuk menggelongsor. Mat saleh pun tak ramai yg datang. Pak itam memang tak nampak kelibat langsung




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net