(¯`·._©~F&Z Digital Eyes~®_.·´¯)

By: FAZIZAID

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 6-Jan-2008 00:00 Email | Share | Bookmark
Kembara VI - Milwaukee

Miller Park
Keter Baya kat depan
Miller Park
Bandar Milwaukee
Tasik Michigan yang beku
skyline
Milwaukee
park vans tepi jalan - tu I kuar dari van tu
Milwaukee
Zaid posing retro dgn bebudak
aina
Dani, Zaid & Aizad
Dani waktu senja
senja di jeti
ibu2 dan anak2
bebudak main atas ais
licin
ha.. kan dah jatuh!!
zaid & fazi
amir & aizad
baya & fazi
din, baya, fazi
I
I lagi
sampai rumah, masing2 ngadap laptop...
Malamnya pulak, derang ajak we all gi round bandar Milwaukee.
Dapatlah tengok rupa tasik besar Lake Michigan tu. Tasik tu beku you!!
Tapi tak adalah kami nak gi meniti atas kepingan ais tu pulak, kang buat terjatuh, kejung pulak kan Tengoklah jugak Miller Park, stadium tempat team baseball Milwaukee Brewers main tu.

Lepas tu kami pergi kat satu parking lot yang kosong ni sebab nak tengok skyline bandar Milwaukee. Ada ais yang cair siangnya, bila malam jadi beku balik. So licin, bolehlah bebudak2 ni main ala2 ice skating.
Lepas tu kami balik rumah tengok citer Orang Minyak....




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net