(¯`·._©~F&Z Digital Eyes~®_.·´¯)

By: FAZIZAID

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 8-Jan-2008 00:00 Email | Share | Bookmark
Kembara VIII - Capitol Building, Madison

sebelum bertolak - snow putih + langit biru
Amin jadi model ku
Lepas tu giliran Aina pula
taruk sirap sedap nih
Capitol Building
posing kejap
ada tugu kat depan
ada daun yg belum gugur
patung yang kat atas kubah tu
suka bila ada awan macam ni
posing ramai2
suka jugak yg ni
Hari ni pulak kami pergi melawat bandar Madison. Tak jauh sangat dari tempat Deen & Baya (D&B), dalam 1.5 jam jer. Tempat yang kami tuju ialah the Capitol Building. Tak masok dalam pun, cuma keliling bangunan tu sambil ambik gambar.




As you can see, snow tak turun2 lagi. Yang ada cuma saki baki yang hari tu aja.
Walaupun langit cerah terang benderang, tapi suhu teramatlah sejuk. Nak2 bila angin bertiup sepoi2 bahasa.





I am amazed dengan the kids. Pantang nampak snow, mesti nak snow fight.
Tapi dah pesan dah kat bebudak tu, jangan tuju muka atau kepala, sebab ais dia keras sikit. Kang tak pasal2 masuk mata atau telinga.





Kiranya puas hatilah sebab banyak juga gambar yang kami ambik, especially ada snow dan langit pulak biru. Untuk tempat ni saja kami ambik 275 keping gambar. Cantik betul pemandangan. Tapi tak adalah nak upload semua gambar2. Kalau upload pun kami letak kat SINI


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net