(¯`·._©~F&Z Digital Eyes~®_.·´¯)

By: FAZIZAID

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 12-Jan-2008 00:00 Email | Share | Bookmark
Kembara XII - Guitar Hero Day

Ijat
XbOX 360 Elite
Test Main Halo 3
ni pulak guitar hero
wah berbakat Amin ni
siap senget2 badan
tengok apa jadi ngan gitar tu
Ijat terjelir macam KISS
Eric Clapton wannabe ha ha ha
Hari ni kami tak gi jalan memana. Anak2 kami pun dah mengadu sakit bontot dan badan (asyik jatuh jer). Paginya I, Zaid, Baya dan Amir gi Mall sebab nak kejar Macy's ngan Victoria Secret's sales. Macy nak beli towel sebab murah2... yang tebal2 tu harga dia lima dollar jer. VS pulak, paham2lah nak beli apa, kan? Tapi bila sampai VS, tak banyak yang tinggal. Kalau nak jugak kena order on-line.

Yang kelakarnya masa gi tu, dah set dah GPS mana hala Mall tu, tapi bila dah separuh jalan, macam dia suruh gi Chicago pulak. Terus keluar exit, called Deen tanya kat mana . So jangan percaya sangat GPS ni, kekadang dia pening sikit



Petangnya pulak, bebudak cakap dah boring dok rumah. So gi lah bawak derang pi Best Buy, beli game guitar hero ngan Halo 3, biaq derang main puas2 kat X-Box tuh. Paknya pun boleh tahanlah.. tapi asyik kalah jer dengan bebudak.


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net