(¯`·._©~F&Z Digital Eyes~®_.·´¯)

By: FAZIZAID

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 14-Jan-2008 00:00 Email | Share | Bookmark
Kembara XIV - SNOW !!!!!!!!

I (guna camera iPhone)
I ngan hubby (pun iPhone)
Ezra (iPhone)
Canon A80
van ku di selimuti snow
bontot van
laki ku
menung apa tu Bang?
Deen dengan D40nya
bebudak
sonok main snow
lari2 anak
eh?
mak budak pun?
Aizad
ais kepal
Gambar2 dari D40 - Amin baling snow
Ijat buat apa tu?
ambik snow lagi
ooo main baling2
aina
Dani & Aina
Nak baling sapa tu?
 
 
 
oooo dgn bebudak nih
 
 
 
 
Ezra yang macho
 
 
 
 
 
family potret
again
Zaid amik gambar dari balkoni
alarrr amir kacau
romantik !!
eh... ada balik si amir
 
 
Ba
Alif
Ya
 
 
 
 
 
 
me & baya
 
 
 
 
 
 
 
 
sejuk2 ni
peluk2
sedap !!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
F&Z family
 
 
 
 
 
 
ezra's tasting the snow
 
 
 
 
 
 
 
 
 
nak buat snowman
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Olympus E-300
 
sopan, kan?
Zaid
Ezra
 
Zaid ngan Ezra
 
posing istimewa nih....
zaid dah nak naik atas
 
Danial pulak turun
 
 
Aina
Baya mengikat tali kasut Amir
 
 
 
hi Bang.. I ambik gambar you ambik gambar I
ok... posing kat sana pulak
aina & ezra
buat snow angels
 
 
 
 
 
 
 
 
cari snowball yg Dani baling, nampak tak?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fazi & Zaid
Warning !! Entry kali ini mengandungi 210 keping gambar !!

Hari ni kami amat seronok yang sangat. Apa taknya, setelah menanti begitu lama akhirnya salji pun turun dengan maha lebatnya . Makan pagi pun alar kadarnya sebab nak gi posing2 dalam snow, masa snow turun. Manalah tahu tengah makan tu, snow berhentikan. Padahal ramalan cuaca dah kata snow akan turun sepanjang hari.

Memula I ngan Zaid ngan Ezra turun dulu. Dah posing lebih kurang, naik rumah, tunjuk gambar kat Baya. Dia melompat geram sebab dia tak ready lagi. Cepat2 dia suruh Deen dan anak2 nya bersiap sedia pakai tebal2 sebab nak posing dalam snow jugak. So posing sakan lah kami dua keluarga hari tu. Kejap2 naik rumah sebab nak lap kemra sebab basah. Lepas tu turun balik.



Enjoy sungguh. Bila tengok gambar ni balik, rasa macam duduk dalam globe kaca yang bila you goncang2 tu snow dia bergerak, kan?




Maaflah Baya dan Deen, habis rumah you all basah !! Washing machine ngan drier pun tekun bekerja 24 jam


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net