(¯`·._©~F&Z Digital Eyes~®_.·´¯)

By: FAZIZAID

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 16-Jan-2008 00:00 Email | Share | Bookmark
Kembara XVI - Mr. and Mrs. Snow

roll roll your snow
 
 
dah senja dah
snow atas pokok
 
yg ni Aina ngan Ezra buat
Zaid ambik credit :D
Baya pun LOL
sayang benor Aina kat snowman dia
I pun nak posing gak
makin ramai nak posing
buat yg second one
 
buat suami dia hensem2 sikit
 
final touch up
posing lagi denan pengantin
jauh sangat pengantin ni duduk
mak andam kat tengah
Happy pulak derang ni
Oleh kerana snow teramat banyak turun, next kami buat snowman pulak. Rasa tak sah kalau main2 dalam snow ni kalau tak buat snow angel atau snowman kan?



Cara nak buat snowman dengan mudah ialah dengan menggolekkan snow ke satu arah. Tahu snow effect, kan? Makin lama makin besar. Kalau nak punggah sikit2 memang ambik masa yang lama (ni belajar dari Mat Saleh ni )


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net