(¯`·._©~F&Z Digital Eyes~®_.·´¯)

By: FAZIZAID

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 17-Jan-2008 00:00 Email | Share | Bookmark
Kembara XVII - Kesian Kat Member

senyum
 
 
 
 
senyum lagi
 
 
dah serious....
The next morning, bangun pagi Zaid tengok keter dia penuh dengan snow.
Yang kelakarnya, member bukan main seronok lagi masa mula2 nak buang snow tu dari atas keter. Senyum dan siap posing lagi. Maklumlah, ni lah first time dapat shovel snow . Lama2 muka member makin serious. Apa tak nya, bila dia pergi belah sana, belah sini yang dia dah bersihkan tu ada snow balik kih kih kih ... Alar... ala kadar jerlah Bang oii.. asalkan boleh nampak masa drive karang




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net