(¯`·._©~F&Z Digital Eyes~®_.·´¯)

By: FAZIZAID

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 19-Jan-2008 00:00 Email | Share | Bookmark
Kembara XVIII - Berangkat Pulang

baya dengan putu kacang..
sarapan pagi
makan... jgn tak makan
Deen
tunjuk apa tu?
Zaid ngan Ezra
Baya & I
ramai2
uishhhh berkepul asap rokok
di persimpangan dilema?
senja di Illinois
senja di Illinois 2
Sebenarnya banyak lagi gambar2 yang kami ambik masa duduk sini sebelum kami bertolak pulang ke Atlanta. Tapi malaslah nak upload. Biarlah ianya menjadi kenangan kami2 saja . Pada pagi hari nak berangkat tu, Baya macam biasalah kelentung kelentang kat dapur masak. Dia siap buat putu kacang lagi nak buat bekal untuk kami. Bukan itu saja, siap sediakan lunch ngan dinner sekali. Terima kasih daun keladi ya Baya. Budi mu tak akan ku lupa.

Masa Zaid start van tu, enjin tak mahu hidup. Bateri dah kong. Nasib baiklah dah jeket tebal sebelum snow (payung sebelum hujanlah tu). Masa kami pergi Rocky Mountain dulu, kami pernah alami nasib yang sama, dimana kalau suhu sejuk sangat, bateri akan cepat kong. So this time Zaid dah standby dengan battery recharger dah. Malam sebelum bertolak dah recharge dah. Tapi tak expectlah pagi tu pulak beteri kong. Ingatkan manalah tahu masa berhenti kat mana2 hutan, beteri kong bolehlah hidupkan enjin guna recharger tu..... Dalam hati, ni nak kena stay lama lagi ke? So lambat jugaklah kami bertolak pulang hati tu.

Masa nak naik van, air mata mula mengalir. Rasa sedih pulak. Tak apalah, nanti kita jumpa lagi. Kalau kami tak ke sana, you all datanglah melawat kami kat Georgia pulak, OK?

Dah bertolak balik, dia orang siap follow van kami sampailah ke persimpangan nak menuju Chicago.

Thank You very much Deen, Baya, Amin, Aina & Amir (Zaid punya BFF)




Sampai sempadan Georgia, masa tu dah dekat pukul 12 malam dah. Foggy sangat masa tu. Tak nampak jalan langsung. Boleh bawak 45mph jer. Ishh kalau macam ni 3 jam lagi lah sampai rumah. Ingatkan kejap aja foggy tu... rupanya sampai rumah, foggy tak hilang2... bebudak ni mulalah dengan imaginasi masing2.... zombie kat depan lah... pontianak lah.. eeeee memacam... Tapi syukurlah, sampai jugak kami kat rumah dengan selamat......



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net