(¯`·._©~F&Z Digital Eyes~®_.·´¯)

By: FAZIZAID

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 25-Jan-2008 03:25 Email | Share | Bookmark
!! Snow in Atlanta !!

masa snow mula2 turun
lebat jugak
posing kat keter japs :)
snow kat ranting
dekat sikit
rasa nak buat ABC pulak :D
pemandangan yg cantik
putih.........
mail box
rumah kawan anak2
jeep kawan anak
posing depan rumah derang
singgah beli air
yg putih atas rambut tu bukan kelemumur tau
kawan ezra
Dani
Mr Snow
posing istimewa
semua gambar snowman ni
Ezra yang ambik
boleh tahan jugak
dia ni
tulis nama atas snow atas keter
WHAT?

Huru hara jadinya bandar Atlanta bila salji melanda Sabtu lepas. Lepas satu satu kedengaran ada accident kat jalan raya. Kami yang baru merasa snow ni taklah teruja sangat nak gi main snow. Lagi pulak snow dia tak stay lama sangat kat tanah (kat rumput lama jugak). Malas nak keluar.



Tapi sebab Dani & Ezra tidur kat rumah kawan dia malam tu, so kenalah keluar jugak pergi ambik derang. Lepas tu kawan Ezra datang rumah, ajak gi main sled. Nak sled dengan apa? Derang ambik kotak besar . Sekali pakai dah hancur. Last2 derang buat snowman yang besar. Habis semua snow kat padang tu derang kumpul jadi snow




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net