(¯`·._©~F&Z Digital Eyes~®_.·´¯)

By: FAZIZAID

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 17-May-2008 00:00 Email | Share | Bookmark
Scrimmage

Danial No 9 (White)
 
 
 
 
 
 
 
Ezra No 51 (Blue)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Quote:
Blue VS White


Quote:
Team Ezra (Blue) lawan team Dani (White).
Ezra nombor 51, Dani nombor 9.




Quote:
As I mentioned in my previous entry, perlawanan ni berlangsung sama hari dengan Fairul punya commencement. The day before dah cakap dah kat head coach derang yg kami terpaksa ambik bebudak tu awal around kul 12 gitu, and the coach said OK. Dani ngan Ezra pun dah cakap jugak kat coah memasing yg derang kena blah awal. Tapi camana tah bila derang tengah dok syok main tu, bila bebudak ni minta izin nak keluar padang, ada satu coach ni marah pulak. Geram bila ingat.




Quote:
Sebenarnya kami tak berapa suka sangat anak2 ni main football. Lasak dan ganas giler. Dani dah berapa kali bila balik rumah mengadu sakit belakang ler, sakit itulah ini lah. Tapi dah derang suka jugak, tahan hati jer lah. Tapi bila derang lawan, gi jugak tengok . Bersorak jerit bagai jugak . Tapi betul jugak kot bila derang kata, bila dah masuk college nanti susah nak main sebab badan derang tak akan besar dan tinggi susah nak lawan badan mat salleh ngan pak itam yang memang tinggi dan besar.




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net