(¯`·._©~F&Z Digital Eyes~®_.·´¯)

By: FAZIZAID

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 2-Jul-2008 00:00 Email | Share | Bookmark
Tetamu Datang Bertandang

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kawan2 dari Wisconsin & Virginia datang berkunjung




Rasa macam derang tak pernah tinggalkan Georgia pulak

Derang ni nakal uols.... Baya cakap dia tolak dari Wisconsin kol 9 pagi, so kami ni calculate lah... derang akan sampai kol 9 malam paling awal. So relax lah sikit, unpack apa yang patut sebab banyak lagi kotak yg belum dibukak. Malam tadi dah mop lantai semua dah. Nasib baik lah process pemindahan kami ni kami peruntukkan 1 bulan, so pindah slow2... banyak barang yg dah di bawak dari rumah lama, dan dah di susun dengan elok. Yang kecik2 masih lagi dalam kotak.

So hari tu ingat nak masak bestlah untuk derang. Kul 4 kami masih lagi mengemas, Zaid pun tak mandi lagi. Sekali kol 5 dengar anak2 dok jerit derang datang. Kelam kabut jugak sebab muka belum bedak gincu lagi nak sambut tetamu .

Tak apalah, rumah dah kemas jugaklah masa tu.

SI Roy pulak kata nak datang hari Rabu, plan nak buat nasi kerabu untuk dia. Aleh2... hari Isnin dah sampai Derang berpakat nak ngenakan kami

Tapi malam tu kami borak2 sambil tengok citer ANAK kat TV, kul berapa baru tidor ek?


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net